دلمه قارچ و عسل


غذاهاي عسلي يا خوراکي هايي که با ترکيب عسل طبيعي تهيه مي شوند مثل دلمه قارچ و عسل، شايد در رژيم غذايي و سفره ايراني چندان معمول و فراگير نباشند، اما با توجه به اين که در سال هاي اخير بسياري از مردم براي بهره مندي از غذاهاي طبيعي استقبال خوبي نشان داده اند، مي توان ترکيبات مفيد و جالبي در اين زمينه معرفي نمود.


به اين ترتيب، خوراکي هاي زيادي شامل غذاي اصلي براي وعده هاي صبحانه و نهار و شام، ميان وعده يا تنقلات و همچنين دسر ها داراي مقادير از انواع عسل تهيه مي شوند. شايد شنيدن نام هايي مانند کوفته با نخود و عسل يا رولت مرغ با عسل براي بسياري از مردم تازگي داشته باشد. در اين مطلب، تلاش مي کنيم يکي از انواع همين غذاها به نام دلمه قارچ با عسل را معرفي کرده و در مورد خواص و مواد تشکيل دهنده و نحوه پخت ان بيشتر بنويسيم.


همان طور که از نام دلمه قارچ و عسل مشخص است، ماده غذايي اصلي اين غذا را قارچ تشکيل مي دهد. شايد در نگاه اول ترکيبي از قارچ به شکل دلمه با عسل، چندان دلچسب نباشد. نبايد فراموش کنيم که اصل اول در لذت از تمامي خوراکي ها و غذاها، چشيدن آن ها و تلاش براي ايجاد تغييرات براي پيدا کردن مزه هاي جديد است.


دلمه قارچ و عسل


مواد لازم براي تهيه دلمه قارچ و عسل :



  • قارچ                                                             ده تا دوازده عدد (بسته به تعداد افراد و ميزان غذاي مورد نياز)

  • عسل                                                            حداقل يک قاشق چاي خوري

  • ماست تازه                                                   يک يا دو قاشق غذاخوري

  • آب ليمو                                                        نصف قاشق چاي خوري

  • بادام کوبيده نرم                                          يک چهارم تا يک سوم پيمانه

  • تخم شويد بو داده                                       حداقل يک قاشق چاي خوري (بسته به سليقه و و طعم مورد نظر)

  • نعناي تازه                                                    چند شاخه

  • جعفري تازه                                                  چند برگ خرد شده به ميزان يک قاشق غذا خوري

  • سوپ سبزي يا سوپ مرغ يا آب                    به اندازه يک قاشق چاي خوري

  • پنير تازه رنده شده و کم نمک                       يک چهارم پيمانه

  • جوانه يونجه                                                در صورت تمايل


 


طرز تهيه دلمه قارچ و عسل :


پس از تميز کردن قارچ ها، مي بايست ساقه آن ها را جدا کرده و کنار بگذاريد. برخي از افراد به دليل وسواس، لايه اي از پوست قارچ را بر ميدارند که اين کار حداقل براي دلمه قارچ با عسل اصلا لازم نيست. پس از آن مي توانيد مخلوطي از ماست و بادام کوبيده درست کرده و آب ليمو، عسل و آب يا سوپ را به اين مخلوط اضافه نماييد. مسلما مقدار مواد اصلي و چاشني ها يا طعم دهنده هاي تشکيل دهنده اين ترکيب، نسبت مستقيمي با طبع و سليقه و خواست شما دارد.


براي تدارک دلمه قارچ و عسل، مي بايست موادي که با يکديگر مخلوط شده را به همراه ساقه هاي خرد شده قارچ درون کلاهک قارچ ها بگذاريد. پس از آن بايد روي اين مواد را با جوانه يونجه يا پنير کم نمک رنده شده بپوشانيد و از برگ هاي نعنا و يا جعفري به منظور تزئين استفاده کنيد.


همان طور که اشاره شد، کلاهک قارچ ها براي دلمه قارچ با عسل، نقش پوسته بادمجان يا فلفل دلمه را براي دلمه هاي شکم پر ان ها بازي مي کند. به همين سبب بهتر است هنگام خريد قارچ، از دانه هاي درشت تر آن برداريد و البته ساقه آن را از بالاي محل اتصال به کلاهک جدا کنيد.


اين خوراک به مقدار کافي مي تواند نقش يک غذاي کامل را ايفا کند و يا اين که مقداري از ان در کنار غذاي اصلي براي پذيرايي آماده شود.


دلمه قارچ با عسل را بدون اغراق بايد يکي از ساده ترين و در عين حال سالم ترين غذاهايي دانست که نياز به ريخت و پاش و پخت هم نداشته و براي افرادي که گوشت مصرف نمي کنند و يا خام خوار هستند، مفيد و جالب توجه باشد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

chideman24 closed لوله زهکش خنده های حباب در باران ـ حبیب حسن نژاد تولید محتوای علمی-آموزشی کد تخفیف Eric دیسلاو موزیک ساخت ریموت ماشین