تاس کباب يک غذاي ايراني محبوب و کاملا مورد پسند براي همه است. اين غذا از جمله غذاهايي اصيل ايراني است که به شکل هاي متفاوت در استان ها و مناطق گوناگون ايران پيدا مي شود.
تاس کباب خوراک گوشت و سبزيجاتي است که از قديم بخصوص توسط مادربزرگها طبخ مي شده است. گوشتي که براي تهيه تاس کباب استفاده مي شود بايستي حتما گوشت گوسفندي و ترجيحا دنده باشد.
تاس کباب را مي توان به نوعي يکي از غذاهاي مغذي داراي همه نوع ماده مفيد در يک وعده در نظر گرفت و به دليل خورشتي بودن، هضم آن نيز آسان تر است.
تاس کباب يکي از لذيذترين خوراک هاي ايراني هست که هم با گوشت و هم با مرغ تهيه مي شود.تاس کباب گوشت که امروز به آموزشش مي پردازيم خيلي خوشمزه هست و به راحتي درست ميشود.
کافي است گوشت را با روغن تفت داده و با آب نيم پز شود. سپس در ظرف نسوز به همراه بقيه مواد ريخته و بايد در دماي 350 درجه فارنهايت در فر به مدت نيم ساعت قرار گيرد تا پخته شود
درباره این سایت