تاس کباب عسلي


تاس کباب يک غذاي ايراني محبوب و کاملا مورد پسند براي همه است. اين غذا از جمله غذاهايي اصيل ايراني است که به شکل هاي متفاوت در استان ها و مناطق گوناگون ايران پيدا مي شود.
تاس کباب خوراک گوشت و سبزيجاتي است که از قديم بخصوص توسط مادربزرگها طبخ مي شده است. گوشتي که براي تهيه تاس کباب استفاده مي شود بايستي حتما گوشت گوسفندي و ترجيحا دنده باشد.
تاس کباب را مي توان به نوعي يکي از غذاهاي مغذي داراي همه نوع ماده مفيد در يک وعده در نظر گرفت و به دليل خورشتي بودن، هضم آن نيز آسان تر است.
تاس کباب يکي از لذيذترين خوراک هاي ايراني هست که هم با گوشت و هم با مرغ تهيه مي شود.تاس کباب گوشت که امروز به آموزشش مي پردازيم خيلي خوشمزه هست و به راحتي درست مي‌شود.


براي پخت تاس کباب عسلي ملس، به اين مواد نياز داريد:



  • گوشت چرخ کرده گوسفند: حداکثر سيصد گرم

  • کشمش پلويي: نصف پيمانه

  • پياز خرد شده: يک عدد

  • تره خرد شده: يک سوم پيمانه

  • روغن زيتون: دو تا سه قاشق غذاخوري

  • آب: نصف پيمانه

  • عسل طبيعي: نصف قاشق غذاخوري

  • جوز هندي و ميخک: به مقدار کم

  • آب غوره: نصف پيمانه

  • نمک: نضف قاشق چايخوري

  • ريحان و ترخون: به ميزان مورد نياز


تاس کباب عسلي


طرز تهيه اين تاس کباب عسلي :


کافي است گوشت را با روغن تفت داده و با آب نيم پز شود. سپس در ظرف نسوز به همراه بقيه مواد ريخته و بايد در دماي 350 درجه فارنهايت در فر به مدت نيم ساعت قرار گيرد تا پخته شود


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

امور مشاوره پایان نامه،پروپوزال ،مقاله،تحلیل های اماری، بازی شادی تولیدی و پخش پوشاک زنانه | مانتو عمده Teresa بازی های مستقل pimpim اشپزی هوشمند سازی کسب و کار Business Intelligence دانلودیک