جوجه سرخ شده با عسل


جوجه سرخ شده با عسل غذايي خوش طعم و لذيذ است که مي تواند بهترين غذا براي سفره افطار ماه مبارک رمضان باشد. در اين بخش ما قصد داريم تا شما را با دستور پخت جوجه سرخ شده با روشي متفاوت و آسان در منزل آشنا سازيم.
يک غذاي فوق العاده خوشمزه براي روزهاي پائيزي شماست.


مواد لازم براي جوجه سرخ شده با عسل:



  • 1/4 فنجان عسل

  • دو قاشق سوپخوري سرکه قرمز

  • يک و نيم فنجان خرده نان نرم

  • 1 قاشق سوپخوري روغن زيتون

  • 6 عدد سينه مرغ بدون استخوان


جوجه سرخ شده با عسل
طرز تهيه جوجه سرخ شده با عسل:


در يک ظرف کم عمق عسل و سرکه را مخلوط کنيد در ظرف ديگري خرده نان را بريزيد روغن را روي فويل بماليد فويل را به اندازه اي بگيريد که مرغها روي آن جا شوند سپس تکه هاي مرغ را در داخل مخلوط سرکه و عسل بغلطانيد و بعد در داخل خرده نان بچرخانيد و روي فويل قرار دهيد و در داخل فر در دماي 375 درجه فارنهايت به مدت 30 دقيقه يا تا زمانيکه داخل آن بپزد قرار دهيد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

K_pop and k_drama ورزش پر هیجان فوتبال Rocky Trev سایت رسمی مهندس حیدری آموزش ساخت ربات اینستاگرام basle vaginalwhitening هر چی بخوای فوتبال جهان