جوجه سرخ شده با عسل غذايي خوش طعم و لذيذ است که مي تواند بهترين غذا براي سفره افطار ماه مبارک رمضان باشد. در اين بخش ما قصد داريم تا شما را با دستور پخت جوجه سرخ شده با روشي متفاوت و آسان در منزل آشنا سازيم.
يک غذاي فوق العاده خوشمزه براي روزهاي پائيزي شماست.
در يک ظرف کم عمق عسل و سرکه را مخلوط کنيد در ظرف ديگري خرده نان را بريزيد روغن را روي فويل بماليد فويل را به اندازه اي بگيريد که مرغها روي آن جا شوند سپس تکه هاي مرغ را در داخل مخلوط سرکه و عسل بغلطانيد و بعد در داخل خرده نان بچرخانيد و روي فويل قرار دهيد و در داخل فر در دماي 375 درجه فارنهايت به مدت 30 دقيقه يا تا زمانيکه داخل آن بپزد قرار دهيد.
درباره این سایت