سينه مرغ با سس پرتقال و عسل


مرغ يکي از مهمترين مواد غذايي محسوب مي‌شود که سرشار از پروتئين‌هاي مختلف است. ترديدي نيست که گوشت مرغ جايگزيني سالم و مناسب براي گوشت قرمز مي ‏باشد.
براساس مطالعات انجام شده ، غذاهايي مثل گوشت مرغ که سرشار از نياسين هستند مي‌توانند از بيماري‌هاي مغزي از قبيل آايمر جلوگيري کنند.
بيشتر افرادي که گياه خوار نيستند ادعا مي کنند مرغ جز اصلي غذاهاي روزانه آن ها است! اين گوشت همه کاره ، مي تواند به صد روش مختلف طبخ شود ، پس هيچ وقت از خوردن آن خسته نمي شويد. مرغ حاوي مواد مغذي زياد است. مي توانيد آن را براي لاغر شدن انتخاب کرده و بهتر از مواد مغذي آن ، استفاده کنيد.
افرادي که مي ‏خواهند مقدار چربي غذاي ‏شان را کم کنند، مي ‏توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. لحم ‏ترين قسمت گوشت مرغ، گوشت سينه‏ مي‏ باشد که در مقايسه با ران، چربي اش نصف است.
گوشت مرغ در مقايسه با گوشت گاو، چربي اشباع کمتري دارد. مرغ منبع خوب پروتئين بدون چربيست، به اين معني که چربي پاييني دارد. پروتئين ، شما را براي مدت زمان طولاني سير نگه داشته و باعث کاهش وزن مي شود. در واقع هر 4 گرم گوشت مرغ به طور تمام و کمال، 86 درصد پروتئين توصيه شده در رژيم غذايي را تامين مي‌کند.
سينه مرغ با سس پرتقال و عسل روشي فوق العاده سريع، آسان و خوشمزه براي طبخ مرغ است. اين غذاي خوشمزه و خوش طعم در کمتر از نيم ساعت آماده مي شود و مي تواند شام يا نهاري سبک و سريع براي ايام هفته باشد.


مواد لازم براي سينه مرغ با سس پرتقال و عسل :



  • عسل 1/4 فنجان

  • آب پرتقال 2 قاشق غذاخوري

  • رنده پوست پرتقال 1 قاشق چايخوري

  • سير ريز خرد شده 1 حبه

  • نمک 1/2 قاشق چايخوري

  • پودر فلفل قرمز 1 قاشق چايخوري

  • سينه مرغ بدون پوست و استخوان 4 عدد

  • کره 1 قاشق غذاخوري

  • روغن گياهي 1/2 قاشق چايخوري


 


سينه مرغ با سس پرتقال و عسل

 


طرز تهيه سينه مرغ با سس پرتقال و عسل :



عسل، آب پرتقال، رنده پوست پرتقال، سير خرد شده، نمک و فلفل قرمز را در کاسه اي با هم مخلوط کنيد. سينه هاي مرغ را نصف کنيد. سپس تکه هاي مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنيد.


ماهيتابه نچسبي را روي حرارت متوسط قرار دهيد و کره را داخل آن بيندازيد. وقتي کره آب شد سينه هاي مرغ را با کره حدود 5 دقيقه سرخ کنيد. سپس تکه هاي مرغ را برگردانيد و طرف ديگر را نيز حدود 4-5 دقيقه سرخ کنيد.


سس عسل و پرتقال را روي مرغ ها بريزيد و آن ها را حدود 3 دقيقه با سس بپزيد تا سس کمي غليظ شود. سپس تکه هاي مرغ را داخل ظرف سرو قرار دهيد، سس را روي آن ها بريزيد و نوش جان کنيد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

High Plastic Taps Suppliers فانوس رایانه دانستنهای روز صنعت خودروهای بنزینی و دیزلی راهنماي پزشکي زنان Ronnie شهید محمد منتظری Ibrahima