امروزه تنوع در دسرها کار را براي افراد آسان کرده به گونه اي که هرکسي مي تواند مواد مختلف را باهم مخلوط کرده و ميل کند. البته ترکيب مواد بايد به درستي و به اندازه باشد. دسر کيوي و سيب با عسل يکي از دسرهاي خوب و با طعم جالب است که حتما بايد آن را يک بار امتحان کنيد.
کيويها را پوست کنده و خرد کنيد. کاسهاي بلوري آماده کرده و شکر، عسل و آب را در آن ريخته و روي حداکثر قدرت حرارت دهيد تا شکر و عسل آب شود. در اين مدت در ظرف را بگذاريد.
کيوي و سيب خردشده را همراه آب ليموترش به مواد اضافه کنيد و با همان حداکثر قدرت حرارت دهيد. در طول اين مدت، هرچندوقت يکبار در مايکروفر را باز کرده و مواد را هم بزنيد تا پخته شده و حالت مارمالاد به خود بگيرد.
در پايان اگر احساس کرديد که لازم است دسر حالت يکنواختتري پيدا کند، آن را در دستگاه غذاساز ريخته يا با گوشتکوب برقي، صاف و يکنواخت کنيد. فقط تا فاصله آمدن مهمانان آن را به فريزر منتقل کنيد تا سردشده و هنگام آمدن مهمانها با دسري داغ از آنها پذيرايي نکنيد.
نکته: اين دسر به خاطر وجود کيوي سبزرنگ است. اگر ميخواهيد اين سبزي پررنگتر شود، ميتوانيد در مراحل پاياني پخت، کمي رنگ خوراکي سبز نيز به آن بيفزاييد.
درباره این سایت