کدو حلوايي، شيرين، مقوي و پر از رنگ و دلنشين است. ميتوان از اين صيفي خوشمزه چندين و چند رسپي داد اما اينها را بهصورت گلچين از من بپذيريد. حتما يکبار امتحان کنيد. مشتري دائم کدوحلوايي لذيذ خواهيد شد.
اصليترين بخش براي تهيه تمامي دستورها پخت کدو حلوايي است. پس با ما همراه شويد.
در فروشگاهها معمولا با اشکال و رنگهاي مختلفي از کدو حلوايي برخورد کردهايد؛ کدوهايي گرد، پهن و به رنگ نارنجي پر رنگ و گاه با لکههايي سبز رنگ که اگر اين مدل را خريده باشيد پس از پخت متوجه شدهايد که کاملا بي مزه و با آب بسيار زياد است و البته رنگ زيباي آن پس از پخت کاملا از بين ميرود.
اين کدو هميشه فقط براي سفرهآرايي به کار ميرود، زيرا طعمي ندارد. البته نوع دوم؛ نوع مرسوم و خوشمزه کدو حلوايي مربوط به شمال ايران با رنگ پوست نارنجي کدر و البته در 2 مدل گرد يا کوزهاي است.
براي پخت کدو حتما آن را ابتدا به برشهاي کوچک تقسيم کرده و سپس پوست بگيريد. آن را در يک قابلمه ريخته و با حرارت زياد و تنها با يک استکان آب و يک دوم پيمانه شکر پخت کنيد. اگر بيش از حد آب بريزيد؛ کدو زياد پخته شده و طعم خود را از دست داده و در اصطلاح مزه آب ميگيرد.
پس کدو را با آب کمي بپزيد، چون خود آن نيز آب ميان بافتياش را خارج کرده و پس از 10 دقيقه خواهيد ديد که حجم آب موجود بيشتر ميشود.
معمولا زمان پخت تکههاي کدو براي انواع خورش و قليه حدود 15 تا 20 دقيقه است يعني تا زماني که کدو بافت خود را حفظ اما پخته باشد. براي پوره کردن نيز 30 دقيقه کدو را بپزيد تا کاملا نرم و بافت آن باز شود و سپس در دستگاه مخلوطکن کدو را پوره کنيد
کدو حلوايي را در يک ماهيتابه ريخته و آب مورد نياز را به آن بيفزاييد. درب ماهيتابه را روي آن قرار دهيد. تا کدوها پخته شوند.
پس از تمام شدن آب، با پشت قاشق کدوها را له کرده و در روغن تفت دهيد. سپس حرارت را قطع کنيد. در مرحلهي آخر، عسل و گردو را به کدوها بيفزاييد و کاملا مخلوط کنيد.
درباره این سایت