عسل از آن خوردني هاي خوشمزه و پر خاصيت است که خوردن آن پيشنهاد ميشود. احتمالاً گاهي فکر کرده ايد که مي شود عسل را جايگزين شکر کرد يا نه؟ به بهانه روز جهاني زنبورعسل طرز تهيه دسر پنيري با عسل را آموزش مي دهيم که از عسل در طرز تهيه آن استفاده شده است.
اگر طعم عسل را دوست داريد اين خوردني هاي خوش طعم را امتحان کنيد.
درست کردن دسرهاي مختلف با استفاده از عسل طبيعي مي تواند آن ها را سالم کند. هرچند نحوه پخت برخي از اين دسرها و حتي موادي که درون آن ها به کار مي رود مفيد نيستند، اما استفاده از عسل در اين نوع دسر ها حداقل از بار منفي آن ها کم مي کند.
دسر پنيري با عسل يکي از انواع دسرهايي است که در پخت آن از عسل طبيعي استفاده مي شود. اين دسر خوشمزه مخصوص 5 نفر بوده و مي تواند عصرانه اي فوق العاده براي مهماني ها و يا دورهمي هاي خانوادگي و دوستانه باشد.
فر را با دماي 200 درجه سانتيگراد گرم کنيد و قالبهاي تارتلت را چرب نمائيد. کره را با پودر شکر مخلوط کنيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود.
آنگاه تخممرغ را بيفزائيد و مخلوط کنيد. سپس آرد را درون مايه بريزيد و چنانچه خمير خشک بود، آب سرد را به آن اضافه کنيد. خمير را در کيسه نايلوني بگذاريد و نيم ساعت در يخچال قرار دهيد.
حالا خمير را روي سطح آرد پاشيده به ضخامت تقريبي نيمسانتيمتر باز کنيد و در قالبها پهن کنيد. اکنون آنها را در سيني بچينيد و ده دقيقه در فر بگذاريد تا خمير نيمپز شود.
سپس قالبها را از فر خارج کنيد و مواد مياني را روي خمير در قالبها بريزيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه در فر با دماي 150 درجه سانتيگراد، بپزيد.
پنير، عسل طبيعي، پودر شکر و دارچين را با همزن برقي بزنيد و تخممرغها را يکي يکي بيفزائيد و مخلوط کنيد. دقت کنيد عسل استفاده شده حتما طبيعي باشد.
درباره این سایت