سس باربکيوي عسلي يک نوع سس فوق العاده خوشمزه است که ميتوانيد آن را با انواع غذاهاي گوشتي ميل کنيد و يا در هنگام کبابي کردن گوشت يا مرغ آن را روي گوشت موردنظر ماليده و روي آتش يا گريل قرار دهيد. با اين مقدار مواد مي توانيد 3 پيمانه سس در مدت 30 دقيقه درست کنيد.
در اين مطلب رويال طرز تهيه اين سس خوشمزه و لذيذ را قرار داده است. براي آموزش تهيه سس باربيکيو با ما همراه شويد.
عسل | ¼1 پيمانه |
پاپريکا | ½ قاشق چايخوري |
سس گوجه فرنگي | 3 قاشق غذاخوري |
دارچين | ? قاشق چايخوري |
زنجفيل | ? قاشق چايخوري |
مخلوط ادويه هاي نمکي | 1 قاشق غذاخوري |
ادويه گوشت آماده | 1 قاشق غذاخوري |
فلفل سياه | ? قاشق چايخوري |
نمک | ¼ قاشق چايخوري |
آويشن خشک شده | ? قاشق چايخوري |
سير ريز خرد شده | ¼ قاشق چايخوري |
سس استيک | ¼ پيمانه |
سس وسترشاير | 2 قاشق غذاخوري |
خردل | 1 قاشق غذاخوري |
شکر قهوه اي | ¼1 پيمانه |
در يک کاسه متوسط تمام مواد را با هم خوب مخلوط مي کنيم و در مخلوط کن مي ريزيم تا خوب و يک دست مخلوط شود.
سس را در يک ظرف در بسته مي ريزيم و در يخچال مي گذاريم تا جا بيفتد.
سس باربکيوي عسلي جزو سس و رب ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 30 دقيقه
درباره این سایت