درست کردن تارت شکلات گرم با عسل خيلي راحته و در آخر از چيز که با اين سرعت درست کرديد لذت مي بريد .
وقتي ميخواهيد خيلي سريع يک دسر خوشمزه درست کنيد، اين تارت شکلاتي يکي از انتخابهايتان خواهد بود.
مواد لازم براي تهيه اين تارت شکلاتي در هر آشپزخانه اي پيدا ميشود و نياز به مهارتهاي آشپزي ندارد. اگر رابطه تان با پختن خمير خوب نيست، اين بهترين انتخاب است چون اصلاً خبري از درست کردن خمير نيست.
درست کردن تارت شکلاتي زمان زيادي نميبرد اما ميتوانيد تا چند روز آن را در يخچال نگه داريد.
کف يک قالب کيک را با کاغذ روغني شيريني پزي بپوشانيد در يک شيرجوش متوسط بر روي حرارات کم کره را آب کنيد و تکه هاي شکلات را داخل ان بريزيد و هم بزنيد سپس شيرجوش را از روي حرارت برداريد و به هم زدن ادامه دهيد تا شکلات ها آب شود به تدريج عسل را اضافه کنيد هم بزنيد تا عسل حل شود زرده هاي تخم مرغ را کمي هم بزنيد و سپس داخل ظرف شکلات ريخته و به هم بزنيد . آرد ، قهوه، جوش شيرين و نمک را اضافه کنيد و سپس خوب مخلوط کنيد.
در يک کاسه بزرگ سفيده تخم مرغ را به هم بزنيد تا پف کند 4/1 سفيده تخم مرغ را داخل مخلوط شکلات بريزيد سپس مخلوط شکلات را که کمي سفيده تخم مرغ به آن اضافه کرده ايد به بقيه تخم مرغها اضافه کنيد مخلوط را زياد به هم نزنيد.
مخلوط را درون قالب کيک که ازقبل آماده کرده ايد بريزيد. در درماي 325 درجه فارنهايت براي 45 دقيقه يا تا زمانيکه خلال دنداني که به وسط کيک مي زنيد تميز بيرون آيد ادامه دهيد 50 دقيقه بيرون فر بگذاريد تا خنک شود کيک را به داخل بشقاب برگردانيد کاغذ را از روي آن برداريد.
درباره این سایت