واقعيت رو بخوام بگم خورشت هاي اصيل ايروني، همشون براي من خوشمزه و دلچسبن ولي خورش فسنجان عسلي يه چيز ديگه اس. اغراق نکردم اگه بگم خورشتي نيست که به اندازه فسنجون دوست داشته باشم. البته من تنبلم و با اينکه اين غذا رو خيلي دوست دارم،
فقط گاهي براي مهموني ها درستش ميکنم. شايد به اين دليل که پختش زمان و حوصله ي زيادي ميخواد. دراين مطلب طرز تهيه خورشت فسنجون رو مرحله به مرحله ميذارم براي اون دسته از دوستانم که خيلي اين خورشت رو دوست دارن ولي خورشتشون جا افتاده نميشه.
مرغهاي قطعه قطعه شده را همراه با گردو در روغن تفت دهيد و رب انار را به آن بيفزاييد در مرحلهي بعد،آب جوشيده و زعفران را اضافه و درب قابلمه را بگذاريد تا خورش، پخته و جاافتاده شود.
پس از آن که خورش اماده شد، عسل را به آن بيفزاييد و خوب هم بزنيد تا به طور يکنواخت پخش شود.
درباره این سایت