خاگينه‌ عسلي


خاگينه‌ عسلي يک نوع پيش غذا يا عصرانه ساده و خوشمزه است که به دو روش تهيه مي‌شود. از آنجايي که اين غذا از غذاهاي معروف تبريز است نام ديگر آن خاگينه تبريزي که محلي‌هاي تبريز آن را قيقناخ هم مي‌نامند معروف است.
اين غذا بسيار مقوي و خوشمزه است و در اين مطلب طرز تهيه خاگينه‌ عسلي در اختيار شما قرار داده شده است.
خاگينه غذايي بسيار خوش طعم و با دستور پخت ساده است که ممکن است عده اي تا بحال حتي نام اين غذا را هم نشنيده باشند چه برسد به پختن اين خوراک و ميل کردن آن اما اين غذا فوق العاده خوش طعم بوده و با مواد بسيار کم و ساده تهيه ميشود ، مواد اصلي آن آرد و تخم مرغ است و به دليل آنکه از شيره در آن استفاده ميشود طعمي شيرين دارد
اين غذا هم ميتواند يک وعده ي غذايي باشد و هم يک وعده ي صبحانه و هم يک عصرانه ي فوق العاده خوش مزه و عالي براي کنار چاي.
از آنجاييکه اين غذا غذايي ساده است دستور پخت هاي مختلفي با بيشتر کردن مواد اوليه ي آن ايجاد شده است و هم اکنون براي اين غذاي خوشمزه دستور پخت هاي متفاوتي وجود دارد که در اين مطلب دستور تهيه خاگينه را براي شما ارائه کرده ايم اميدواريم که مورد توجهتان واقع شود.


خاگينه‌ عسلي


مواد مورد نياز براي خاگينه‌ عسلي:



  • 2 عدد تخم مرغ

  • 2 قاشق غذاخوري آرد

  • 1 قاشق غذاخوري عسل و نيم فنجان آب ولرم


طرز تهيه خاگينه‌ عسلي:


تخم مرغ‌ها را خوب هم بزنيد و آرد را کاملا با آن مخلوط کنيد. ابتدا روغن را در ماهيتابه داغ کرده و مخلوط فوق را در آن سرخ کنيد.
پس از پخته شدن تخم مرغ، عسل حل شده در آب ولرم را به آن افزوده، کاملا مخلوط و پس از چند دقيقه حرارت را قطع کنيد


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اُکالیپتوس مقاله و پروژه های دانشجویی جدیدترین اخبار روز ایران و جهان آموزشگاه مراقبت زيبايي بوي باران بازار و تجارت - بورس نگار Jennifer فروشگاه مجاز ایساکو پیمان مرادی Tim خروس خوان